26.2.11

CONTEST AKU DAN PINK

contest aku dan PINK by cik miera

klik banner utk join..


aku dan pink~


15.2.11

berkursus + network down

salam semua~ ^_^
da lame tak update blog memandangkan ukm jaring asyik down je 3 hari lepas..
tambahan plak saye baru balik dari berkursus jumaat hingga ahad yg lepas..
sekali dapat online terus bukak blog, cek mane taw ade menang contest ke..haha
tapi takde pun..=.='
belum rezeki agaknye..hehe

takde ape nak dicerite..
cume nak share beberape keping gambar yg saye amik mase pergi kursus hari tu..
sekian~ ^_^

Kursus Bakal Calon Majlis Perwakilan Pelajar (MPP)
Puteri Resort, Ayer Keroh, Melaka
11-13/02/2011

aspirasi za'ba

saye n the gang,,hehe

posing2 hilangkan ngantuk..=='

bancuh kopi..huhu

berbuai sebelum makan malam..

posing2 lagi..=='

kat bilik sebelum masuk dewan..

last posing.hehe

semngat biru..=='



8.2.11

aku, dia & vintage photo contest

hari ni nak join contest dari en kamarukom
contestnye bertajuk aku, dia & vintage


gambar yg saye pilih adalah....

sebelum divintage..

selepas divintage

sebelum divintage

selepas divintage

lepas tu nak tag....
~"faten"~
~"amni"~

da siap~ ^_^


7.2.11

..edit photo contest..

salam semua~
hari ni saje nak join contest..
edit photo contest dari yaya..
sesape yg nak join bleh klik banner kat bawah ni..


saye pilih gambar saye dan die di broga hill..
gambar kenangan yg disnap oleh abg ajai..huhu

sebelum diedit

selepas diedit

lepas tu nak tag 3 orang..
~"miera"~

da siap~

6.2.11

seharian di suria showdown @ metro kajang

hari ni menghabiskan masa di metro kajang menyaksikan berlangsungnya suria showdown band kampus terbaik..saye pegi pun sbb bf saye turut bertanding..hehe..sebanyak 44 band yg bertanding..blackheart giliran ke 31..sementara tunggu tu saye tgk persembahan2 band lain..


BlackHeart

meriah! huhu~

antara band ukm yang lain

pengacara
lepas habis saringan, saye n my bf jalan2 sekitar metro kajang, mcm 1st tyme plak datang  metro kajang ni padahal da berpuluh kali pegi..pnat berjalan kami snap2 gambar sementare tunggu top keputusan diumumkan..antara 44 band yg bertanding hanya 10 yg layak ke peringkat separuh akhir..tp yg sedihnya blackheart tak dapat mara..lepas pengumuman tu, saye terus pulang dgn hati yg kecewa...=.='

berlatih sebelum bertanding

<3 <3

nk jugak~ =='


suria showdown tomorrow at metro kajang

esok berlangsunglah pertandingan saringan suria showdown band kampus di plaza metro kajang..my mr ben akan bertanding dalam kumpulan blackheart..buat yg terbaik semua..semoga berjaya kawan2!!~ ^_^



cian die berpeluh..hehe..gudluck drummer kesayanganku~



haq?

minggu lepas encik ben hantarkan saye pulang ke rumah, kami singgah sebentar di jusco seremban 2, jalan2, tgk muvie..disebabkan tak tahu nak tengok cerite ape, saye pun cadangkanlah tengok crite haq..seperti biase, encik ben hanye mengiyakan sahaja..permulaan cerite da nampak effect2 grafik yg menarik..bile crite bermula, saye ternanti2 saat best..tp makin ditunggu makin bosan..rase macam nak tidur je tgk cite ni..ape yg menarik hanye effectnye saje..jalan crite saye tak paham..ape fungsi bola2 api berwarna oren tu..yg peliknya, si bad lakonan adi putra, sngt berdendam dgn keluarga haq sbb kematian ayahnya, tp dia sanggup pulak cederakan mak sendiri..ape kes, dgn ayah die sayang sampai sggup balas dendam kt org lain tapi dgn mak tak ambil berat sampai snggup cederekan mak die..pelik..pelik..penghabisannye pulak, gaduh2 cmtu je..saye rase sgt2 tak berbaloi tgk cerite haq ni..huhu..ade sape2 setuju? huhu!~




4.2.11

Lirik Lagu Gadis Semasa - Yuna




Oh begini rasanya cinta
Bila diagung-agungkan kuasanya
Dan aku begitu naif untuk dirimu
Kerna usia

Oh sekarang bukannya masa
Untuk kau ungkit lagi salah siapa
Dan engkau terlalu ego untuk diriku
Kau memang begitu
Korus
Bukalah mata oh
Yang selama ini kau pejamkan
Dan lihatlah diriku
Buanglah buanglah
Buang curiga yang telah lama kau simpan
Yang mungkin memudaratkan mu
Aku memang begitu
Tetap seperti dahulu
Terlalu menyanyangi diri mu
Kau mahukan gadis semasa
Yang bisa memberikan kau segalanya
Dan engkau tak mampu melihat
Apa yang ada di depanmu
Kau mahukan perubahan dunia
Tetapi pada aku kau sama saja
Dan engkau terlalu ego untuk diriku
Kau memang begitu
Ulang Korus 2x
Aku memang begitu
Tetap seperti dahulu
Terlalu menyayangi dirimu
Oh aku memang begitu
Tetap seperti dahulu
Terlalu menyayangi diri
Terlalu menyayangi diri
Terlalu menyayangi dirimu




3.2.11

header oh header

aru mengupload header baru setelah header yg sebelum ni dikritik tak brape hebat oleh kakakku..

header baru oyeah !


Contest Si Manis Berbaju Kurung

contest dari blog Azaliah Hj Salleh

klik banner utk join


syarat2 utk join contest ni adalah :


dan gambar yg saye pertaruhkan...


gambar yg diambil semasa mengikuti program graduan beretiket di johor..
jarang sangat pakai baju kurung, kecuali kalau ade event, presentation atau perayaan..huhu

tag:

sekian dr saye~ ^_^

CONTEST GADIS SHAWL MENAWAN

contest dari litle love always







gambar yg saye pertaruhkan..


gambar kt atas ni antare koleksi shawl yg saye ade..dari mule saye try2 pakai hinggalah yg terkini..
mase mule2 pkai rse cm tak yakin je, cntik ke tak, buruk ke, huduk ke, huhu..
tapi skrg da biasa, nk pegi jalan2 mesti pakai shawl..pakai simple2 je, xde aksesori, nmpk lagi simple n kemas..da lame pulak rasenye tak pakai tudung..huhu~

nak tag..
~"sue"~
~"azizah"~

siap~


2.2.11

CONTEST CUTE SPECKY WOW!!!


klik banner utk join..

gambar yg saye pilih :

anak sedare saye, aniq zakwan..^_^

tag...
~"sue"~

sekian~ ^_^