15.9.11

me and syafiq @ melaka. :)









tenks 4 the wonderful day..
love u so much my dear syafiq.. ;)

meet me and my family eid 2011. :)













eid 2011 with family..
baru nak upload, raya da nak abes dah..huhu ;p


13.9.11

melawat kota bersejarah.

3 september yg lepas saya dan bf saya ke bandar melaka..
dah lama teringin nak melawat kota bersejarah tu..
antara yg menarik kat sana menara taming sari, kota afamosa, mahkota parade, kapal, beca2, dll..
ni antara gambar2 yg sempat diambil di sana..
melaka mmg best, tak sempat nak explore semua..
len kali nak pergi lagi. :)


















lambat upload sebab asik terlupa je.. ;p

11.9.11

beraya with skpp frens. :)









gelagat kawan2 saye yg gedix2..huhu~ ;p
tyme2 raye jelah dapat jumpe ramai2 mcm ni (act x ramai pun huhu)
bile dah jumpe x kering gusi la bergelak ketawa..
dah beraya sempat pulak berkaroke..haha
mcm2 lahhh~
anyway,

in photosssss:
@quyah
@syarel/fifi
@afiq
@zaidi
@hazmer
@azam
@me

miss u all~
:)