6.1.11

hadiah patung barbie yg unik..

hari tu my bf cakap die nak hadiahkn patung barbie kt saye..
saye terkejut, nape mesti patung barbie??
saye tak suke patung barbie..takut nak simpan patung camtu..
so, dalam hati rase besalah..
nak trime ke tak..nak trime ke tak....

skali die pun tunjuk la patung barbie tu...
rupe-rupenye.........


cet! wat tekejut jer~~~
artist mannequin rupenye...
bende ni salah satu bahan subjek seni lukis...

so, bile dapat je, habis mende tu dikerjekan oleh saye...
sonok plak tengok mende ni bleh ubah2 posisi..

hai, sye barbie yg unik!

versi lari..

versi excited..

versi bawak kete..

versi, slamat datang~
haha..tgk, excited plak main mende ni..
tapi saye ok lagi..
si yon plak sampai patah kaki bende tu die kerjekan..hehe
itu dah terlebih excited...
heeee..jgn marah ye yon~~

itu la die kisah barbie yg unik..

hehe..tenks dear sbb hadiahkan bende ni kt kite..
bergune sangat mende ni..
^_^


4 comments:

shima azmi said...

comel n sweet + unique.. =)

ecahmiaishika said...

hihi~~chumel~~ptung babrie dh flexible~~hihi

SyafiQ said...

wahh!! bwk kete cmtu ke?? bahaye ni.. O.o

goreng-goreng said...

haha.patung tu cri pasal ngn aku, tros aku bengang aku phkn kaki dia.Wahahaha.