6.1.11

rOomate saye~

pade pagi yang hening ni saye mahu berbicare sedikit ttg roomate saye..
setelah membace entrynya disini, saye berase terharu..
nak cite skit tentang dia ni...hehe
*cecite~ cecite~ (versi antu kak limah)

name dia nor kesuma, atau lebih mesra dengan panggilan sue..
saye dan dia dan beroomate sejak mendaftarkan diri di ukm ni..
slalu kongsi2 crite, luahan hati masing2..
kadang2 g holiday sesame, g shoping sesame..
klau tak same2 pun, pergi same2, blek lain2..
hehe..

tapi, ade 1 persamaan yg membuatkan orang kate, "adik-beradik ke?"
iaitu, tahi lalat di bibir..heeee~ ;p

ni dia orangnye.......

besarnye beger..tp dia x kuat makan tw!! heee~

klik sini untuk ke blog roomate saye~ ^_^


salah 1 baju same yg kami ade..ngee~~~
posing skit depan cermin...hobi kami tu...
huhu!!

ok, dia pun da tdo da tu..
saye pun nak tdo gak..

kpd sue, kite mintak maaf klau kadang2 xde mase dgn sue..
slalu je xde kat bilik..sorry tw..
kite suke sangat kawan dengan sue...
fren 4 ever..
nnti kawin jemput kite tw~ wajib!
hehe..insyaAllah kite datang...
erk..macam da tak lame lagi plak kn..
heeeee~

^_^

yg menyayangimu~


3 comments:

:Cikgu Akim: said...

adeh sue ni nak kawen da ke??gatlnya sue!!hahahahhahaha...

erk..lama tak jumpa sue ni..kim salam kat dia yerp..kawan time mrsm dulu~

ziema cindalena said...

hey, mane ade la..
yg pasal kawen kt atas tu hanye gurauan semate..
hehe..ok2~ ^_^

ecahmiaishika said...

jgn lpe jmput owg gak k~~Hihi
da lme seyh x jmpa dia