15.12.10

Contest Gambar Kenangan Sekolah Dulu2


pagi ni time tgh jalan2 kt blog orang ternampak contest ni..huhu
so, saye pun terus ke link penganjur di blog Bila Si Comot Ida Membebel oleh cik Ida..
bace punye bace entri die tu beserta syarat skali, saye pun nekad la nak join..
abis sume gambar2 skolah dlu saye selongkar..hehe
last2 gambar di bawah jugelah yang terpilih.....

SMK Pasir Panjang Port Dickson 2007

gambar kat atas tu diambil mase majlis hari guru..
dan saye dalam gmbar tu adalah yang dilabel 'iema' (nama panggilan mase kt skolah)
yang lain2 tu kawan2 kelas saye..
mase ni saye di tingkatan 5..

sape2 yang nak join contest ni bleh la ke blog penganjur ye..
tq~ ^_^


4 comments:

zOuL.MzMn said...

http://zuymzmn.blogspot.com/

anakpakdin said...

dah follow ea? tq2..

same la..berminat join contest ni..
hehe.. :)

Kiera Qaira said...

hey..kiera tag anda..~

http://kieraqaira.blogspot.com/2010/12/feel-free-to-fly-contest-barangan-body.html

iDa said...

mkch tow sbb sudi join contest ida...
swi lmbt bls sbb agk bz skunk niii...huuh
ida dh cek dh.semua cukup legkap..bgus la....ni mkin sayang semua pserta ida niiii...
ida ade follow blik sbg tnda mkch ida tow...
keep in touch ble dekt ngn dteline ok dear?

GUD LUCK!!!