15.12.10

JOM SANTAI D' BLOG MENCARIISTERI


pagi2 da dapat jemputan dari Aref 7 untuk kempen Jom Santai d'Blog Mencari Isteri...
saye dengan hati yang berbunga-bunga menjuinkan diri dalam kempen ni..huhu
so, soalan2 yang perlu saye jawab spt berikut......

  • url blog saye
    • http://cindalena.blogspot.com/
  • siapa yang ajar saye buat blog
    • actually, takde sape2 pun yg ajar saye buat blog..saye explore sendiri mcm mane nak sign up, mcm mane nak setting, mcm mane nak design, mcm mane nak post..tapi pernah jugak ade masalah, so saye refer ke kawan2 baik saye yang ade blog..kalau bab menghias blog, saye banyak blaja dari blog2 lain yang pernah saye singgah..dan saye masih lagi di tahap mengenali dan mengexplore ape lagi yang ade di blog..^_^
  • blog macam mane saye suke
    • erm...sebenarnye saye sangat2 suke tgk blog tentang photography dan design..contohnye macam blog ezhan-artwork dan fathumohamad photography sebab ni minat saye..tapi saye belum bersedia nak berblog macam tu sbb saye nak kukuhkan lagi ilu dan pengetahuan tentang minat saye tu dan juge tentang blogging supaya dapat buat yang terbaik..^_^
  • azam tahun baru saye
    • azam tahun baru saye adalah untuk mengubah penampilan diri..hehe..saye teringin nak nampak lagi bergaya dan ceria..saye berazam untuk mule berdiet..selain tu, saye nak latih diri jadi seorang yang lebih berkomitmen tinggi dari segi pelajaran dan tugas saye di kolej..dan..ermm..saye juge berazam untuk mula buka akaun menabung dan berjimat cermat berbelanja..^_^
da jawab sume soalan..huhu
dapat award~ tQ mr. aref!!~
^_^



tag 3 kawan :




by:

1 comment:

ziEma said...

tengs tag. tp dh uat dh sblum ni. cume x amik award je..
heee.. neway tengs! :D