26.12.10

Contest Saya Fobia Dengan Dot Dot Dot...

saye fobia dgn contest2 ni..pantang nampak mesti nak masuk..huhu..
gurau je..malam ni nak join contest saye fobia dot..dot..dot..oleh Cik Srijuju

berbalik kepada contest...
saye mahu menjawab yang saye fobia dengan.......
BELON...

yup2..saye fobia belon..
mase kecik2 dulu saye memang suke main belon..
tapi saye tak berape pasti sejak bile saye jadi fobia dengan mende ni..

beraninye budak ni..=.='

saye pernah masuk acara sukaneka..
acara letupkan belon lepas tu lari n pas kat member lain pulak..
saye ingat lagi, mase nak letupkan belon tu punye la mengigil2 macam nak nangis..
tapi saye usahakan jugak utk letupkan belon tu..
bile belon tu meletup, saye punyela terkejut..
akibat saye mengambil mase yg lame nak letupkan belon..
kumpulan saye dapat tempat terkhir dalam acare tu..
mungkin sejak tu la saye fobia belon..

mase kat matrik pulak..
ade kawan saye yg tahu saye fobia belon..
ade 1 malam saye study kt bilik tv..
saye balik bilik jam 2 pagi..
balik je terus tido..
esok tu saye tengok ade serpihan belon kat tepi katil saye..
rupe2nye ade kawan2yang nak takutkan saye..
tapi saye tak perasan belon tu ade kt katil saye..
huhu..sory ye kawan..tak menjadi rancangan kamu..

mase sukem sem lepas pulak..
saye join perbarisan kolej mase majlis penutup sukem..
gimik dari kolej kami adalah meletupkan belon..
so setiap orang kene pegang dan letupkan belon di depan vip..
tapi saye pulak tanye kt kawan saye..
kalau tak nak pegang belon boleh? hukhuk..malunye..
so, saye pun berbarislah di belakang sekali..
mase acare letupkan belon tu, macam nak gugur jantung saye..haha
muke pun pucat...
haihh~~

tak berani nak dekat dengan diorang..

so, itu saje la yg dapat saye cerite..
kalua ikutkan banyak lagi..hehe

nak tag 6 orang...

siap!~

11 comments:

miss tulip said...

ai2..
berblogwalking jap..
ngee..
http://lurvemecuppycake.blogspot.com

Syafiq Rosli said...

hehe..tkut belon ye..:P

EZAN IDMA said...

tq tag :)

y-A-n-A said...

belon??? comel lah.. lagi2 wane pink.. t saya li banyak2 utk awak supya fobia awak hilg k.. :))

ziema cindalena said...

uwaa!!~ xmo!!~ T_T

Redzuan Kassim said...

kawan saya pown ada fobia dgn belon...
agak yer kecik2 dlu belon terpecah depan mke dia kowt time bapak dia surprise party utk dia..
hehehehe....

*visit my blog
klik ja nama tue...

cik lyna kaman said...

saya paling takot kalau belon meletup :p *sigh

iszieylyanziy said...

hehe,,teringt kt kwan y takut belon,ehhehe

ziema cindalena said...

wah..ramai jgk ek yg takut belon..huhu!! ade geng!

sri juju said...

susahkn jadi org fobia dan org tahu ap fobia kite >,<

btw , thanks join and all the best .

.:rizaL:. said...

xsangka fobia kita sama...igtkan saye sorg je dlm dunia ni fobia belon ahha