21.12.10

sem baru pun bermula.....

hari ni cek jadual kat smpweb..
cek2 ade kelas pukul 12, kelas seni lukis..
ingat tadi tak nak pegi, takut kelas batal ke..
yela, mane taknye, ramai yg wat status kt fb kelas diorang batal..


so tadi siap lambat2..da pkul 12 lbey baru tanye classmate ade kelas tak..
die kate ade..saye pun berjalan la dengan laju dari zaba ke ftsm..
da macam berjoging turun bukit plak tadi..huhu
mamat2 naik moto yang pandang pun tidak saye hiraukan untuk saye control cun..haha


sampai2 kelas, tengok ckit je yang datang..
lecturer perempuan,  muda lagi, baik pulak tu..
hari ni just pengenalan tentang subjek tu..
teruja sangat bile lecturer tu tunjuk hasil keje plajar2 last year..
tak saba plak rsenye nak blaja subjek seni lukis ni..
so tadi lecturer tu bagi senarai item yang perlu ade untuk subjek ni..
antarenye....


pensel 2B, 4B, 6B..
artist pen S, F, M, B
masking tape...
double tape..
pensel kaler..
pastels..
artist mannequin..
drawing papers..
sketch book..
tracing paper...
cutter..
pemadam, pembaris, gunting dsb...


disebabkan terlalu excited..
petang tadi jugak saye kuar pegi beli barang tu kat kajang..
tapi kecewe sbb tak jumpe sume barang..
nampaknye kene la kuar lagi skali untuk cari barang2 tu..


sok plak kelas dari pukul 9 sampai pukul 4 tanpa henti..
haihh~


4 comments:

chittysarah said...

selamat blaja~~
hahaha~~

iszieylyanziy said...

cam best je bljr seni,,hehe,,

aeron yon arshad said...

wah bes nye kos anda amik.teruja saya nk join.haha.

ziema cindalena said...

oi yon..bile mahu ke kelas?? sudah 2 hari kelas berjalan~~