17.12.10

Kontest Gambar Saye tak Cantik Kalau Tak Edit !

curi mase sikit bile nampak contest ni..huhu..
saye mane bleh nampak contest2 pasal edit2 gambar ni, pantang betul..hehe
kali ni nak join contest gambar saye tak cantik kalau tak edit !
yup3, betul2..setuju..lepas da amik gambar mesti nak edit bagi cantik..
baru la sedap mate memandang..
contest ni dianjurkan oleh cik hanem..
klik banner kt bawah kalau nak join ye..


gambar yang saye pilih....

sebelum

selepas

gambar kt atas ni diambil di pantai cahaya negeri kt port dickson n9..
gambar ni amik mase jalan2 dengan bf and bestfren saye...
yang dalam gmbar tu adalah saye dan my bf..
yang amik gambar ni pulak my bestfren...
itu saje tentang gmbar ni..

kene tag 2 orang....
~"ida"~

contest ni best before 30 JANUARY 2011..



2 comments:

haNem said...

ok..thanks yer..cantik gambar tu..good luck :)

Telaga Putih said...

jeles!! edit pic lawa sgt!! jeles3!!!!